Behandelingen

Ik geef de behandelingen in mijn professionele en comfortabele praktijk. De ruimte is licht ingericht en straalt rust en ontspanning uit. Op mijn verwarmde behandelstoel kun je heerlijk ontspannen en van de behandeling genieten. Alle behandelingen geef ik volgens de Dr. Hauschka filosofie met veel aandacht en zorg voor jou. Aan de basis staat een hoogwaardige behandeling met kwalitatief hoogstaande producten.

De Dr. Hauschka behandeling is door Elisabeth Sigmund ontwikkeld.

Het basisprincipe is eenvoudig: reinigen, versterken, verzorgen. Het hoogtepunt uit de klassieke Dr. Hauschka-behandeling is de stimulatie van de lymfen. Met fijne perseelbewegingen en zachte massage wordt de afvoer van afvalstoffen via de lymfen gestimuleerd. Dit bevordert de genezing en de gezondheid van de huid. Een behandeling door een Dr. Hauschka therapeut zorgt voor een diepe onstpanning en dat je je heerlijk voelt. Dr. Hauschka is een beproefd concept omdat het het natuurlijke ritme van de huid ondersteunt. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd om zo de huid in balans de brengen. De huid wordt gestimuleerd en leert stap voor stap weer normaal en gezond te zijn.

U kunt het complete Dr. Hauscka assortiment voor gezicht en lichaam en de decoratieve cosmetica in mijn praktijk kopen en bestellen.